Over ons

Bij stoomcarwash kan u terecht voor het reinigen van zowel het koetswerk als het interieur maar ook voor het aanbrengen van een handmatig aangebrachte ecologische waxlaag voor een beschermend en blinkend eindresultaat.

Stoomreiniging is een unieke reinigingsmethode waar we snel, streep- en krasloos naar een eindresultaat toe werken.

Door stoomreiniging is het gebruik van detergenten overbodig geworden en is er door het weinige waterverbruik van 5 liter per voertuig ook geen afvalwater te bespeuren.

Extra diensten zullen op regelmatige basis worden toegevoegd dus schrijf je in op onze Facebookpagina en blijf op de hoogte.

Kortom Professionele autoreiniging met tal van mogelijkheden.

Onze Car Cleaning diensten zijn mogelijk voor particulieren, zelfstandigen, KMO's, autobedrijven, leasingmaatschappijen, overheidsbedrijven en de eventsector.

Een origineel geschenk?

Bestel nu uw Totaalpakket autoreiniging voor verjaardag, moeder of vaderdag, geboorte, promotie of "fin de carriere",...

Contacteer ons via tel of contactpagina.

Tevens zijn wij beschikbaar voor het uitwerken van uw wensen zoals evenementen, eindejaarsgeschenken of incentive voor uw personeelsleden.


Uw auto verkopen of inruilen?

Wij zorgen voor een kraaknet en opgefrist interieur & exterieur.
De éérste indruk van een kandidaat koper is meestal doorslaggevend!
Laat uw auto op voorhand reinigen en geef kandidaat kopers een goede indruk of krijg de gevraagde overnameprijs bij uw merkverdeler.

Meer info? Stuur ons een mail met je specifieke vraag.